Разонода

Овој Македонец порача Ајфон на старо преку Интернет, но непријатно се изненади кога од Карго му ја доставија пратката

Овие пораки ги објави едно момче на социјалните мрежи

Имено, тој сакала да купи мобилен телефон и кога го порачал, добил скршен телефон. И тоа не истиот што го гледал на сликите, бидејќи телефонот што го видел на сликите е во друга боја. Лицето што му го испратил телефонот вели дека му го пратил здрав и најверојатно го скршиле при достава.

loading...

„Најдобро да не зимате вака затоа што се уште постојат ѓубриња.. ми праќа слики од бел сочуван телефон, а по Карго ми стига оштетен и ќе земал оштета од Карго, а на крај блок. И гледам се уште објавува телефони, да не земете од овој. Има многу луѓе што го допираат минимализмот. Жално!“ напиша оштетениот. Погледнете ја нивната преписка:

Момчето толку се изнервира, што реши да сними и видео за ова:

 

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close