Вести

Гледајте ја во живо прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ – седницата за уставните измени е презакажана за во 15 часот!

Седницата за уставните измени презакажана за 15 часот

Во Собранието на Република Македонија, по час и половина доцнење со почетокот на продолжението на пленарната седница на која треба да продолжи расправата за предлогот пристапување кон уставни измени, соопштено е дека истата е одложена.

Продолжението на седницата треба да почне во 15 часот.

Во секој момент треба да започне прес-конференција н ВМРО-ДПМНЕ:

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close