Uncategorized

Шилегов во опуштено издание – фармерки и „педерка“, социјалните мрежи горат

Можеби не ни е на сите пo ќеиф (што е и разбирливо), но мораме да признаеме дека нашиот градоначалник нема лош стил.

И додека на социјалните мрежи се уште се води жестока расправа дали градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов,требаше да го направи она што го направи, ние решивме политиката да ја ставиме настрана, и наместо да анализираме што го поттикна првиот чо0век на Скопје се внесе во улога на сообраќаец, решивме да подискутираме за неговиот моден стил.

loading...

И мораме да признаеме – Шилегов можеби ги „помешал лончињата“ и се збунил кои се неговите надлежности, но кога е стилот во прашање, очигледно се снаоѓа многу подобро.

Имено, градоначалникот во оваа пригода носеше фармерки и тренди сина кошула со долги ракави, а целото издание го заокружи со опуштени чевли и „педерка“ (машка чанта која се носи преку рамо).

Па, од еден до десет – колку би му дале на Шилегов за ова модно издание?

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close