Вести

Зоран Заев: Не верувам дека вас повеќе ве боли македонштината од мене

Не се чувствувам помалку Македонец од претходните премиери, тоа што нѐ разликува од сите влади и премиери досега, е што без разлика на политичките цени, ние храбро носиме одлуки. Ова го напиша премиерот Зоран Заев денеска на Фејсбук.

– Носиме одлуки за да обезбедиме сигурна иднина, да го верифицираме нашиот идентитет и да ги задржиме младите тука, во земјата. Тоа е македонштината за мене, напиша тој и сподели видео од денешната собраниска седница.

Носиме одлуки за да обезбедиме сигурна иднина!

Не се чувствувам помалку Македонец од претходните премиери, тоа што нѐ разликува од сите влади и премиери досега, е што без разлика на политичките цени, ние храбро носиме одлуки.Носиме одлуки за да обезбедиме сигурна иднина, да го верифицираме нашиот идентитет и да ги задржиме младите тука, во земјата. Тоа е македонштината за мене.

Posted by Zoran Zaev on Четврток, 03 октомври 2019

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close