Вести

Девојка нападната од три ајкули во исто време – и ја одгризаа раката, нозете…

Несреќата се случи пред нејзините родители

Млада девојка била нападната од три ајкули во исто време

Ајкулите што ја нападнале и и’ ја одгризале левата рака, нозете, задникот и тешко и ја повредиле десната рака. Несреќната 21-годишна девојка во болницата била прогласена за мртва.

loading...

Ајкули убија девојка од Калифорнија која била на годишен одмор на Бахамите.

Џордан Линдсеј била нападната од три ајкули во исто време додека нуркала со своето семејство. Нејзините родители ги виделе ајкулите и сакале да ја предупредат на опасноста, но девојката не ги слушнала.

Ајкулите најпрво и ја скинале левата рака, а потоа и нозете, задникот и тешко и ја повредиле десната рака, пренесува NYPost.

Несреќната девојка во болницата беше прогласена за мртва.

Министерството за туризам на Бахамите изрази сочувство до семејството.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close