Хороскоп

Викендов за овие 2 хороскопски знаци ќе биде незаборавен

Вага

Среќно соларно враќање! Вие сте кралиците на светот и сè се врти околу вас. Со Сонцето, Венера и Марс во вашата прва куќа на селфот, вашата самодоверба е повисока од кога било порано. Сфатете се сериозно и не се ни осмелувајте да си ги намалите моќите. Вие заслужувате сè, па почнете да се однесувате така. Бидете горди на личноста што сте и барајте го тоа што го сакате.

И кој знае? Сега кога Меркур е во вашата седма куќа на партнерствата, вие можеби конечно ќе запознаете некој што целосно ве разбира.

Водолија

Светот е ваш, бидејќи Сонцето е во вашата деветта куќа на авантурата и експанзијата. Ако мислевте дека сè било здодевно и монотоно претходно, време е да ги зграбите сите нови можности што ќе ви бидат претставени. За вас се гради нов пат, па немојте да се плашите да направите нешто што не сте направиле досега. Вие правите интересни спомени, запознавате фасцинантни луѓе и сето ова ви ги отвора очите.

Подгответе се себеси за нешто големо, бидејќи Меркур само што влезе во вашата десетта куќа на социјалниот статус. Кога зборувате, луѓето навистина ќе ве слушаат.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close